Onze klanten vertellen

Mike Kluinhaar - Kluinhaar bandenservice

Kluinhaar Bandenservice, te Hengelo, is de uitlijnspecialist van het Oosten van Nederland. Samen met hun geschoolde personeel doen zij ruim 6000 uitlijningen per jaar, voor zowel consumenten als dealerbedrijven vanuit heel Nederland.

Het bandenservicebedrijf biedt dan ook meer dan alleen werkzaamheden omtrent banden, maar focust zich specifiek op het onderstel van de auto, verteld Mike Kluinhaar, werkplaatsmanager.

“Wij gebruiken al ruim 27 jaar alleen Hunter apparatuur!”

 

Lees hieronder meer!

Mike Kluinhaar Uitlijn specialist
Kluinhaar Uitlijnspecialist
Kluinhaar Uitlijnspecialist
Hunter Revolution
Hunter Revolution
Hunter Revolution
Hawk Eye Elite uitlijn apparatuur

“Wij zijn begonnen met de echt ouderwetse uitlijn kasten en balanceer machines.” Ook vandaag de dag wordt er in de werkplaats van Kluinhaar enkel met Hunter apparatuur gewerkt; Het bedrijf beschikt over de QT1 profieldieptemeter, doet haar uitlijningen met zowel de HawkEye Elite als de DSP600, demonteert met de volautomatische Revolution banden demonteer robot én heeft om te balanceren maar liefst 2 RoadForce Elite balanceermachines staan en ook de oudere versie GSP9000 balanceermachine is nog altijd te vinden in de werkplaats.

“Goed gereedschap is het halve werk” stelt Mike. “Hunter apparatuur is kwalitatief sterk en betrouwbaar”, daarnaast is de hoge mate van innovatie die verwerkt wordt in de Hunter apparatuur voor Kluinhaar een bijzonder belangrijke reden om verbonden te blijven met de Amerikaanse werkplaatsapparatuur. Daarnaast vinden zij het gebruiksgemak voor de monteurs erg belangrijk;

“De apparatuur van Hunter maakt de werkzaamheden praktisch en makkelijk toepasbaar. Zo kan iedereen snel en goed werk leveren!”

Ook op Managementniveau draagt de Hunter apparatuur bij, voor Kluinhaar. De meerprijs van de apparatuur is dan ook logisch volgens Mike “Onze balanceermachine, van 27 jaar oud, draait nog steeds!”. Behalve de levensduur van de apparatuur ondervindt Kluinhaar ook duidelijk voordeel op commercieel vlak;

 “De duidelijke en overzichtelijke rapporten van de uitlijn (controle) apparatuur, maakt het dat wij heel simpel naar de klant kunnen vertalen welke werkzaamheden er nodig zijn aan hun voertuigen. Op die manier wordt het heel simpel om onze diensten te verkopen, het verkopen wordt grotendeels uit handen genomen”. Volgens Mike is dat ook terug te zien uit de omzet uit de werkplaats.

Kluinhaar is vooral positief is over de koppeling die Hunter maakt op gebied van ADAS-technologie met de uitlijn apparatuur. “Tegenwoordig zijn heel veel auto’s voorzien van allerlei systemen ter ondersteuning van autonoom rijden. Al 6 jaar geleden waren wij door de Hunter apparatuur in staat deze ADAS-systemen juist te kalibreren na het uitlijnen, terwijl dat onder andere merken nu pas begint te leven”.

Ook met oog op de toekomst, ziet Kluinhaar zichzelf goed voorbereid door middel van de Hunter apparatuur. “We zien steeds meer elektrische voertuigen in de werkplaats, de apparatuur van Hunter is gebouwd volgens Amerikaanse gebruiken; stevig en robuust. Elektrische auto’s zijn zwaarder en groter, daar is Hunter al op gebouwd. Wij zijn dus goed voorbereid!”. Ook ziet Mike de toekomst positief in op gebied van voldoende werk in de werkplaats; “Auto’s worden steeds gevoeliger, goede uitlijning is dan uiterst van belang, daar haal je ook werk uit. Het feit dat HunterNet up-to-date is wat betreft elektrische voertuigen, is hierop aansluitend een fantastische service!”.

Kluinhaar Bandenservice

Hawk Eye elite

Meer weten!

Hunter Hawkeye Elite

Road Force Elite

Meer weten!

Hunter Road Force Elite

Neem contact op!