Slimmer werken

Slimmer en makkelijker werken in de werkplaats lijdt tot meer winst! Zeker tijdens drukker perioden als de banden wissel weken is het van belang voor de medewerkers in de werkplaats om slim en makkelijk te werk te gaan. Fuchs denkt met u mee! Met deze 3 producten ontlast u de werkplaatsmedewerker en realiseert u meer winst uit de werkplaats!

Niet tillen maar liften

Dagelijks tilt de monteur behoorlijk wat kilo’s aan banden, velgen en wielen! Ga duurzaam om met uw personeel en voorkom o.a. rugklachten door gebruik te maken van een wiellift!

Een wiellift maakt het voor een monteur gemakkelijk om het wiel van het voertuig op te tillen en te verwijderen zonder dat dit eigen fysieke kracht kost. Dit bespaart tijd en zorgt voor een veiliger werkomgeving. Het wiel wordt gemakkelijk op gewenste hoogte wordt geplaatst, waardoor de monteur beter zicht heeft op het werkgebied.

Bekijk de wiellift
elektrische wiellift

Wisselen aan de lopende band

Met de apparatuur van het Belgische merk Du Quesne bent u in staat een volledig gepersonaliseerde bandenstraat te realiseren, voorzien van maximale ergonomie!

Bijvoorbeeld met door de Du Quesne ergostraat, welk tussen de verschillende apparatuur kan worden geplaatst om het wiel gemakkelijk te verplaatsen. De ergostraat is ontworpen om een ​​optimale ergonomie te bieden tijdens het werk en gevraagde fysieke inspanning van de werkplaats medewerker te minimaliseren.

Bekijk de producten

Automatisch banden de- & monteren!

Ergonomisch & tijdsbesparend! De volautomatische Hunter Revolution de- montage robot neemt het werk voor u uit handen! Zo wordt bandenwisselen wel heel makkelijk!

Op deze manier kan de werkplaatsmedewerker door met andere werkzaamheden als balanceren en/of het demonteren van banden.

Bekijk de Revolution
Monteermachine autobanden
VOS volvo veghel logo
Nebim groep logo
Van reenen
Profile logo
pouw banden nieuwegein
Olie & zo boxtel
MAN logo
RAC land rover
Garage geurtsen
BMW MINI logo
broekhuis audi alkmaar logo

Meer weten?