Service

Als geen ander zijn wij ons bewust van het belang van goede after/sales service aan uw apparatuur. Daarom is onze organisatie erop gericht uw apparatuur weer zo spoedig mogelijk operationeel te krijgen in geval van een calamiteit. Met onze eigen technische dienst hebben we het gehele proces van verkoop, installatie, onderhoud en reparatie in eigen hand. Onze hoofdfocus ligt op de merken Hunter Engineering Company, AUTOPSTENHOJ en Fuchs Hydraulik. Daarnaast beschikken wij over directe inkoop bij diverse andere merken om u een compleet aanbod te kunnen doen.

Onze deskundige monteurs

Wij beschikken over een ploeg eigen monteurs die regelmatig getraind worden om zo breed mogelijk aan de slag te kunnen gaan in de werkplaats. Het uitvoeren van onderhoud, de installatie van nieuwe apparatuur of het oplossen van een storing gebeurd veelal door dezelfde medewerker. Wij beperken onze dienstverlening niet alleen op onze eigen merken maar kunnen ook van andere leveranciers uw apparatuur voorzien van service.

De 8 zekerheden van Fuchs Service Equipment

Geen voorrijkosten bij storing binnen 3 maanden na uitvoeren jaarlijkse keuring en onderhoud.

Indien wij een opdracht niet direct kunnen afronden door bijvoorbeeld ontbreken van onderdelen brengen wij maar één keer voorrijkosten in rekening.

Vaste korting van 10% op de onderdelen van Hunter Engineering, AUTOPSTENHOJ en Fuchs Hydraulics bij uitvoeren van jaarlijkse keuring en onderhoud.

Elk jaar één vaste prijs voor de jaarlijkse keuring en onderhoud dankzij een duidelijke machine inventarisatie.

Door uitvoering van goed preventief onderhoud verlaagt u de kans op storing en uitval van machines.

Duidelijk en transparant in de kosten van een reparatie.

Onze technische medewerkers worden regelmatig in- en extern geschoold.

Ook telefonisch wordt u geholpen door technisch personeel.

Door ons te houden aan bovenstaande beloftes en samen met u duidelijk te communiceren behalen wij voor u: Meer WINST uit de Werkplaats.

 www.fuchs-wse.nl/algemene-voorwaarden

Klanten

VOS volvo veghel logo
Nebim groep logo
Van reenen
Profile logo
pouw banden nieuwegein
Olie & zo boxtel
MAN logo
RAC land rover
Garage geurtsen
BMW MINI logo
broekhuis audi alkmaar logo

Meer weten?