Online assist via Teamviewer

Als geen ander weten wij hoe belangrijk het is om service te kunnen verlenen. Soms is het mogelijk om deze service op afstand te kunnen uitvoeren. Als uw uitlijnmachine van Hunter draait op Windows Vista / Windows 7 / Windows 10 en is verbonden met het internet dan kunnen wij hem op afstand overnemen. Download via onderstaande procedure TeamViewer en bel ons op om samen de verbinding te starten.

TeamViewer kunt u downloaden via de volgende link
(deze wordt geopend in een nieuw tabblad)

Download Teamviewer 

  1. Druk op de link: Download Teamviewer
  2. Er wordt een nieuwe pagina geopend en de download van het installatie bestand wordt automatisch gestart.
  3. Open het bestand zodra de download compleet is.
  4. Indien Windows vraagt om een bevestiging druk dan op “JA”
  5. Er opent nu een nieuw venster met daarin een sessiecode, hou deze code bij de hand en geef deze telefonisch aan ons door.

teamviewer

Via Whatsapp

Één beeld zegt meer dan duizend woorden! Omdat het soms lastig is om een storing uit te leggen kan het makkelijk zijn om beelden van de storing  te delen met ons via Whatssapp. Het nummer wat u hiervoor kunt gebruiken is 06-86829138.

U kunt dit nummer ook gebruiken voor het melden van een storing (o.v.v. type machine, serienummer en bouwjaar) of het bestellen van een onderdeel. Bij een directe vraag om hulp verzoeken wij u om contact op te nemen via het algemene nummer 0343-445442.

Scan onderstaande QR code om direct een bericht naar ons te sturen.