Timo Kraus van Porsche aan het woord

Porsche Centrum Twente

Bij Porsche centrum Twente, te Deventer, gaan we in gesprek met Timo Kraus, één van de autotechnici van Porsche die dagelijks met Hunter apparatuur werkt én Rob Hilgerink, Aftersales manager. In de werkplaats worden all-round werkzaamheden uitgevoerd, om deze werkzaamheden zo goed mogelijk uit te voeren maakt Porsche Centrum Twente gebruik van de Hunter Hawk Eye Elite uitlijner en de Road Force Elite balanceermachine.

 

“Onze klanten zijn puristen, echte liefhebbers! Die gaan alleen akkoord met het allerbeste, vaak ongeacht de prijs. Dat behalen we met de apparatuur van Hunter!”

 

“Het gevoel met de auto en de weg is van uiterst belang voor Porsche rijders. Het zijn gevoelige voertuigen, als er iets niet klopt in de uitlijning of wanneer de auto niet optimaal is uitgebalanceerd, merk je dat direct”, legt Timo uit.

lees hieronder meer!

Porsche centrum Twente - Klant aan het woord Fuchs
Medewerker van het Porsche centrum Twente aan het werk
Werknemer van het Porsche centrum Twente bij een uitlijnmachine van Fuchs
Uitlijnen in het Porsche centrum Twente
Uitlijnen Fuchs
Hunter Hawkeye uitlijnmachine

De aanschaf van de Hawk Eye Elite uitlijner, leidde onder het werkplaatspersoneel dan ook tot een hele opluchting, verteld Rob Hilgerink; “De uitlijn apparatuur die we voorheen hadden staan leverde absoluut niet de gewenste resultaten. Nu we werken met de Hawk Eye Elite is het personeel weer gemotiveerd om uitlijningen te verkopen én uit te voeren!”.

Timo legt uit waar dit aan ligt; “De vorige apparatuur was zó lastig te gebruiken, dus lieten we de uitlijningen over aan de werkplaats aan de overkant. De Hawk Eye Elite is makkelijk te gebruiken, een kind kan de was doen! De Hawk Eye Elite leidt je stapsgewijs door het hele proces heen, die stappen zijn duidelijk en snel. Ook specifieke wensen van klanten kunnen we met de WinAlign software makkelijk toepassen”.

“Mijn verwachtingen zijn overtroffen, ten opzichte van het moment van aankoop van de apparatuur!”.

– Rob Hilgerink

De overzichtelijke visuele rapporten maken de verkoop van uitlijning simpel, ook dat motiveert om uitlijningen te verkopen, volgens Rob. Timo erkent dit, alhoewel hij er ook persoonlijk belang bij heeft: “De rapporten die met kleuren de uitlijnwaarden weergeven zijn ook erg handig voor ons als monteurs, we zien direct waar we werk moeten verrichten!”.

Porsche Centrum Twente merkt ook de commerciële meerwaarde van de Hawk Eye Elite, stelt Rob. “Bij commerciële inspanning lijnen we zomaar 5 keer meer uit per week, dan voorheen. Dan zouden we de apparatuur in een half jaar terugverdienen!”.

Timo is ook te spreken over het werken met de Road Force Elite balanceermachine: “Al onze wielen worden gebalanceerd met de Road Force Elite, de Roadforce en Straighttrack technologie biedt dát stukje service die onze klanten verwachten. Ook komen problemen die je normaal gesproken niet zal zien of doorhebt, naar voren. Door daar goed mee om te gaan kunnen we mogelijke klachten voor onze klanten verhelpen of zelfs voorkomen!”.

Porsche Centrum Twente

Hawk Eye Elite

Meer weten!

Hunter Hawkeye Elite

Road Force Elite

Meer weten!

Hunter Road Force Elite

Neem contact op!