Klant aan het woord

Frank Vrencken - Nebim Groep

Frank Vrencken van Nebim groep, maakt sinds 2004 gebruik van de stempel hefbruggen van Fuchs Hydraulik. Inmiddels liggen de stempel hefbruggen in diverse vestigingen van Nebim, incl. customed made oplossingen voor maximale ergonomie. 

 

“De stempelhefbruggen van Fuchs zijn een onmisbaaar gereedschap in onze werkplaatsen !”

 

“In 2004 werden bij Nebim in Elsloo de eerste Fuchs stempelhefbruggen geïnstalleerd. Het was even wennen voor onze monteurs om een truck, bus of complete combinatie in z’n geheel op te heffen, maar al gauw bleken de stempelhefbruggen een onmisbaar gereedschap in onze werkplaatsen!”

 

lees hieronder meer!

Stempelhefbrug Fuchs
VOS volvo veghel logo
Nebim groep logo
Van reenen
Profile logo
pouw banden nieuwegein
Olie & zo boxtel
MAN logo
RAC land rover
Garage geurtsen
BMW MINI logo
broekhuis audi alkmaar logo

“Door de compactheid van het systeem bieden de stempels veel bewegingsruimte onder het voertuig, dit in tegenstelling tot andere systemen. Ook ergonomisch gezien bieden de stempelhefbruggen zo z’n voordelen: b.v. bij een remmenrevisie kan het voertuig op hoogte gezet worden, zodat de monteurs op stahoogte hun werk kunnen doen en niet meer gebogen op hun knieën moeten zitten. Door de jaren heen is onze organisatie gegroeid en zijn er nieuwe vestigingen bij gekomen, waar overal stempelbanen geïnstalleerd zijn.”

 

“Mede door de begeleiding van Fuchs hebben we perfect werkende hefsystemen in onze werkplaatsen!”.

“Bij de laatste nieuwe vestigingen in Zele en Zwevegem in België hebben we in samenwerking met O–Beton een prefab-put laten ontwikkelen, waar de stempelbanen in geïntegreerd kunnen worden, wat het bouwproces aanzienlijk verkort. Mede door de begeleiding van Fuchs tijdens de bouw heeft ervoor gezorgd dat we perfect werkende hefsystemen in onze werkplaatsen hebben.”

Nedim groep en Fuchs werken al jaren prettig samen op gebied van installatie én service! “Bij Nebim worden niet alleen stempelbanen van Fuchs ingezet, ook putkrikken, versnellingsbakkrikken etc. Jaarlijks laten we deze gereedschappen door Fuchs onderhouden en keuren, zodat we er zeker van zijn dat de gereedschappen veilig en betrouwbaar zijn. Mocht er al eens een storing optreden dan worden wij altijd snel en correct geholpen. Fuchs is in de loop der jaren een waardevolle en gewaardeerde partner van Nebim geworden.”

Onze nieuwbouwprojecten

Profile Tyrecenter Heuver Groningen

“Direct data en meer banden én uitlijn verkoop”

– Bert Meijer, commercieel bedrijfsleider

 

Neem contact op!