Eén van onze klanten aan het woord

Martijn Overduin - Bandenbunker

Martijn Overduin van De Bandenbunker, bandenservicespecialist uit Oosterwolde Friesland, maakt sinds juli 2022 gebruik van de Hawk Eye Elite uitlijn apparatuur, naast de Road Force Elite balanceermachine.

 

“Door de Hunter apparatuur zijn wij in staat de klant het complete plaatje te bieden, op gebied van service !”

 

De werkplaats verkoopt autobanden en (sport)velgen, waarnaast zij velgreparaties uitvoeren en sinds kort uitlijnen met de Hunter Hawk Eye Elite. Het bieden van totale service is voor Martijn de voornaamste aankoop reden geweest voor de uitlijn apparatuur; “Het is een aanvulling van mijn bandenservice”.

 

lees hieronder meer!

De keuze voor Hunter was voor Martijn niet lastig “We wilden de kwaliteit van de service én de snelheid in de werkplaats verbeteren, naast het professionaliseren en het versterken van de ergonomie”.

Door het gebruiksgemak van de Hawk Eye Elite, die denkt voor de monteur doormiddel van makkelijke en logische stappen, naast de veilige en makkelijk te hanteren QuickGrip Wieladapters, wordt de combinatie van nauwkeurig en veilig werken bereikt.

 

“De Hunter Hawk Eye Elite maakt het eenvoudig om goed uit te lijnen!”.

 

Martijn merkt de tevredenheid onder zijn klanten; “Op het moment dat we naast het monteren van een nieuwe set banden, ook de uitlijning verzorgen, zorgen we goed voor onze klanten. Dat wordt goed opgepakt!”. Door het gebruiksgemak van de apparatuur is De BandenBunker weer actief bezig met uitlijnen.

“Ook klanten die met nieuwe auto’s komen, Quick Checken we”. “De rapporten maken het makkelijk inzichtelijk voor de klant én zien er professioneel uit, daardoor doen we gewoon meer uitlijningen”.

Ook van de Road Force Elite balanceermachine krijgt Martijn een grote glimlach; “De Roadforce en Straighttrack technologie levert net hét stukje extra dat je nodig hebt als specialist, daarmee maak je het verschil”.

“Laatst leverden we een complete set banden en velgen, nadat de klant tevreden was over hoe het eruit zag bleek na enkele kilometers rijden dat de auto 1 kant op trok. Door de wielen opnieuw te balanceren mét de RoadForce en Straighttrack technologie, werd de optimale positie van de wielen gevonden, zodat de klant weer perfect kon rijden!”.

De apparatuur van Hunter past bij de hoge focus die De Bandenbunker voor de klant heeft, professionaliteit en kwaliteit die Martijn zijn klanten wil bieden worden terugvertaald door de apparatuur van Hunter.

de Bandenbunker

Hawk Eye elite

Meer weten!

Hunter Hawkeye Elite

Road Force Elite

Meer weten!

Hunter Road Force Elite

Neem contact op!