Regelmatig kunt u onze producten vinden in vakbladen van onze branche.

rol

Feb 2017 - Erick 50 Jaar

Februari 2017 was voor ons dubbel feest. Naast de opening van ons nieuwe pand in Veenendaal werd ook onze Erick 50 Jaar. 

Erick van Harte Gefeliciteerd!

rol

Feb 2017 - Opening Nieuw Pand


Vol trots hebben wij per 2 februari 2017 plaats genomen in een nieuw pand te veenendaal. Door deze nieuwe locatie zijn wij in staat onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. Bekijk hieronder een impressie van de opening zelf. Wij willen iedereen hartelijk bedanken voor het bezoek en de vele kado's die wij hebben ontvangen

 

rol

Mei 2016 - AfterSales Magazine
Titel: Equipment moet up to date zijn


Autobedrijf De Jonge in Zeeland is een dealerbedrijf waar aftersales met hoofdletters wordt geschreven. De Jonge is een gevestigde naam in de Zeeuwse mobiliteit en bestaat al ruim honderd jaar; het bedrijf begon destijds als wagen- en koetsenbouwer. Sinds 1969 is De Jonge Toyota-dealer, nu met twee vestigingen in Vlissingen en Goes.

 

 

rol

Mei 2016 - Automobiel Management
Titel: Meten is altijd weten met de Hunter Quick Tread Profieldieptemeter

Nu auto’s steeds betrouwbaarder worden is creativiteit nodig bij dealerbedrijven en universele garages om omzet te behouden. Fuchs Proveq Equipment lanceert na een succesvolle proefperiode de Hunter Quick Tread in Nederland. Deze computergestuurde profieldieptemeter maakt in 30 seconden een analyse van alle banden inclusief persoonlijk rapport.

 

Lees het complete artikel op www.automobielmanagement.nl

 

rol

Mrt 2015 - AfterSales Truck
Titel: Promotiefilm t.b.v. Hunter Truck Uitlijnmachine